Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
moja mala olivus tez stekala po tym mleku ale z tego co czzytalam to przez duza zawartosc zelaza w nim. Wiem ze w PL jest bebilon mleko ktore jest na recepte ale nie ma po nim problemu z kupkami.
Przystawiaj mala czesto do piersi nawet jak nie jest glodna to bedziesz miala wiecej pokarmu, i odciagaj pokarm to sie tez ci nagromadzi. Ja dawalam tylko na noc malej nan ale po tych prezeniach odciagam poprostu w dzien swoje mleko i zbieram na noc i wtedy daje jej i sie najada i kupki sa normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Spuznieni a co trzeba wypelnic na stronie Apotek 1 bo ja znalazlam tylko co jest w paczce dla dziecka ale nie wiem jak mam sie zarejestrowac zeby ja dostac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
owie3ka18 napisał:
hmm a jak jest z paczka z libero i rimi?
z rimi kupon poczta dostajesz a z libero nie wiem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
dzieki Daris Cena dosyc wysoka,ale super design
Co do kolek,to jestem zielona. Julka nie miala ani razu.
Olivuś ,powiedzialas dokladnie,co dziecku jest? Troche to dziwne,ze takze przed siusianiem tez sie tak zachowuje. Ma jakies wysypki?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
owie3ka18 ,www.pampers.no/no_NO/home.php
ja wypelnilam z tej strony, to jest wlasnie paczka z Apotek1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
aga31 dzieki ci bardzo juz wypelnilam a co do tego pojemnika na pempersy znalazlam maila mam nadzieje ze jak pojde do sklepu w poniedzialek to mi go dadza bez problemu bo rejestrowalam sie 14 stycznia a tam pisze ze na odbior jest 3 tygodnie.mam nadzieje ze sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
prosze bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Hej dziewczyny

Ale się rozpisałyście więc tak po trochu odpiszę

Życze powodzenia co do porodu, ja mam termin na 26 lutego ale wody mi jeszcze nie odeszły hehe

Co do paczek wysyłam jeszcze raz linki i krótki opis
libero.no/Default.aspx?id=2550 kupon dostajesz pocztą i musisz go odebrać w sklepie

rimi.no/fordeler/barnepakke kupon również przychodzi pocztą

reflex.no/ pudełko na brudne pieluchy, kupon dostajesz na maila i wystarczy wydrukować i pójść do sklepu odebrać

www.goboken.no książeczki ale to jest akurat płatne choć nie dużo moim zdaniem

www.babybox.no/?partner=PAMPERS paczka z apteki, kupon rownież dostajesz na maila i wystarczy wydrukować i odebrać

no.weleda.se/weleda-baby/medlem/ paczka sama przychodzi pocztą, to same próbki kosmetyków

www.klikk.no/foreldre/bam/ paczuszka przychodzi pocztą

www.babybaby.no/bestill.aspx paczka z apteki, kupon również przychodzi na maila, wydrukować i pójść odebrać

spreadsheets.google.com/viewform?formkey...RlSlZnVGM4a0htMGc6MQ darmowy smoczek, wystarczy wypełnić i przychodzi pocztą

Ja już odebrałam paczki z dwóch aptek, kosz na pieluchy oraz dostałam paczkę z Bam. Z rimi mam dostać kupon w następnym tygodniu. Na libero nadal cierpliwie czekam

I mam prośbę do tych mamusiek co pisały mi o produktach na kolki, żeby wysłały mi to jeszcze raz na priv bo ja teraz tego na tym forum znaleźć nie moge tyle zostało napisane od tamtego czasu Z góry dziękuję

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
olivuś - jak pisały dziewczyny możliwie jak najczęściej przystawiaj małą do piersi, bo to najbardziej pomaga, dziwne tylko, że takie ma objawy przed siusianiem też a jaki kolor ma mocz?

Daris - super ta torba, faktycznie ispiworek tez cacy.

Co do linii lotniczych to zabukowałam bilety, lecimy na poczatku kwietnia jejejejeje
Teraz tylko musimy szybciutko Ziutce zrobić paszport

Tuptusiowata, wysłałam Ci na priv jak chciałas.

Dziewczyny co do książek to ja polecam serię kryminałów Marka Krajweskiego - genialna fabuła i wspaniale się czyta.

Czy Wasze maluchy juz śpią? Bo Ida już tak, mężona nie ma dzisiaj i ja sie uwinęłam z małą wyjątkowo sprawnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31-cena spiworka tez bylam zszokowana,ze taki drogi Aga to skad ty jestes i jak bedziesz jechac do domku skoro lecisz na moje lotnisko hihi ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok